Juanmi Pastor, president de la Societat de Caçadors de Vilafranca, ha passat pels micròfons de Canal4 TV i Ràdio per a participar en l’espai “Els Valors de la Caça a Mallorca” i parlar de la importància i del treball que duen a terme les societats de caçadors a l’Illa. Pastor explica que “a Mallorca hi ha unes 70 societats, i el 80 per cert dels caçadors de Mallorca formen part d’alguna d’elles. Estem parlant d’unes 10.000 persones”.

Les societats de caçadors formen part de la vida de nombroses famílies, com una tradició que passa de generació en generació. Juanmi Pastor conta que “el meu pare ja era caçador, va ser uns dels fundadors de la Societat, i ja de petit ho he viscut a casa. Avui dia amb el mòbil, tablet i ordinador s’està perdent aquest contacte amb la naturalesa, i és important que posem en marxa iniciatives perquè es conegui el nostre treball i no es perdi la tradició”. A més, afegeix, “els caçadors som molt necessaris, perquè si deixem de caçar en un any tindríem un gran problema perquè les espècies tenen una gran capacitat reproductiva. Els caçadors som necessaris per a l’equilibri de les espècies i amb el nostre treball som els principals ecologistes».

Aquest és un espai que s’emet a Canal4 TV i Ràdio patrocinat per la Federació Balear de Caça amb el suport de la Direcció Insular de Desenvolupament Local i Caça del Consell de Mallorca .

https://fb.watch/8qpgRQ8e9s/

Compártelo...